Špancirfest traži osobu koja je upoznata sa suvremenim umjetničkim tendencijama i praksama na područja produkcije za djecu, ali i aktualnim metodičkim i didaktičkim spoznajama o prenošenju različitih vještina, znanja i vrijednosti djeci do 12 godina starosti. 

Turistička je zajednica grada Varaždina u srijedu, 10. svibnja 2017. godine, raspisala natječaj za odabir umjetničkog voditelja i producenta Parka kreative na Špancirfestu 2017., koji će se održati od 18. do 27. kolovoza 2017. godine. Park kreative je, i sadržajem i uređenjem, zamišljen kao prostor poticanja dječje kretivnosti te usvajanja i izgradnje različitih vještina, ali i kao prostor u kojem će se djeca upoznati s tolerancijom i uvažavanjem razlika. Organizator traži osobu koja je upoznata sa suvremenim umjetničkim tendencijama i praksama na područja produkcije za djecu, ali i aktualnim metodičkim i didaktičkim spoznajama o prenošenju različitih vještina,  znanja i vrijednosti djeci do 12 godina starosti.

Kandidat treba imati  organizacijskih iskustava na većim događanjima i umjetničkim produkcijama, a prednost će biti iskustvo vođenje takvih projekata.

Natječaj je otvoren do petka 9. lipnja 2017. godine, a tekst natječaja nalazi se ovdje.