Turistička zajednica grada Varaždina organizira specijalizirane kuharske radionice, a vlasnici ugostiteljskih objekata s područja Varaždina i Varaždinske županije mogu prijaviti po jednog kuhara iz svoga restorana, odnosno hotela.

 

U cilju razvoja i unapređenja gastronomske ponude grada Varaždina i Varaždinske županije Turistička zajednica grada Varaždina u suradnji s Hrvatskim kuharskim savezom organizira specijalizirane kuharske radionice.

Radionice će se održati u dva termina – 11. i 18. studenog – u kuharskom kabinetu hotela Trakošćan. Tema radionica će biti pripremanje autohtonih jela po tradicionalnim recepturama, a prema aktualnim trendovima u gastronomiji. Vlasnici ugostiteljskih objekata s područja Varaždina i  Varaždinske županije na radionice mogu prijaviti po jednog kuhara iz svoga restorana, odnosno hotela.

Radionice su za polaznike besplatne, a broj je mjesta ograničen.  Na radionice se može prijaviti do 6. studenog, a ispunjenu prijavnicu treba poslati na e-mail info@tourism-varazdin.hr.

Prijavnicu preuzmite ovdje.