J. Merlića 9, Varaždin
tel. +385 42 332 910
info@hostel.hr 
www.hostel.hr

U neposrednoj blizini romantičnog baroknog središta grada Varaždina, samo nekoliko minuta vožnje biciklom od rijeke Drave i Dravske park-šume, smjestio se kompleks Studentskog centra Varaždin. Dva smještajna objekta, jedan (A) koji svojom arhitekturom pripada u razdoblje klasicizma i jedan (B) suvremenog urbanog dizajna, zajedno s restoranom čine kompleks čiji je imperativ zeleni energetski koncept i odgovornost prema okolišu. Solarne elektrane na restoranu i novom domu, ekološki građevni materijali, korištenje kišnice, energetski certifikat A+, sustavi dizalica za grijanje i hlađenje čine ovaj kompleks zanimljivim i posebnim.

Objekt A ima 283 ležaja (1,2,3-krevetne sobe), a svaka soba ima kupaonicu, hladnjak, WiFi i TV uređaj. Na svakom katu objekta nalaze se zajedničke čajne kuhinje. U objektu B može se smjestiti ukupno 600 gostiju (1,2,3-krevetne). Svaka soba ima toalet i kupaonicu, hladnjak, klima uređaj i WiFi, a na svakom od pet katova nalaze se potpuno opremljene kuhinje (15), dnevni boravci (6) i učionice (6).

Hostel ima podzemnu garažu (117) s punjačima za električna vozila, vanjski parking (167), samouslužnu praonicu i sušionicu rublja, spremište za bicikle (340) i fitness park na otvorenom sa manjim košarkaškim igralištem.

Restoran je udaljen samo tridesetak metara od hostela te može ugostiti 60 osoba, a na vanjskoj terasi do 150  osoba.

Studentski centar Varaždin nalazi se na 510 kilometara dugoj Dravskoj biciklističkoj stazi koja počinje na izvoru Drave u talijanskom Toblachu te vodi kroz Austriju i Sloveniju do Hrvatske.

Cijena:
1/1 soba – 210,00 kn
1/2 soba – 160,00 kn
1/3 soba – 109,99 kn
(po osobi, BP nije uključena)

Pošalji upit