Gradonačelnik grada Varadina i predsjednik Turističke zajednice grada, Goran Habuš 27. prosinca 2016. godine svečano je u rad pustio novi meeting point koji je postavljen ispred Turističkog ureda TZGV u ulici I. Padovca.

Meeting point odnosno multimedijalna Info točka sadrži podatke o turističkoj i kulturnoj ponudi, o izletima u okolicu, servisnim informacijama, događanjima i kreativnoj industriji u Varaždinu. Svi podaci su na hrvatskom i engleskom jeziku razvrstani po kategorijama. Ukupno je obrađeno preko 300 pojmova s više od 520 fotografija. Meeting point će na suvremeni multimedijski način stvoriti nezaobilazno mjesto okupljanja i informiranja o kulturnim, turističkim i gospodarskim dobrima Grada i regije.

Vrijednost projekta je 52 tisuće kuna, a novac za postavljanje meeting pointa osigurali su Turistička zajednica grada Varaždina, Grad Varaždin i Vlada Tajvana, koja je projekt sufinancirala s 3.500 eura.

Uz meeting point u rad je puštena i aplikacija za mobilne telefone – inVaraždin za Android i iOS korisnike. Aplikacija sadrži sve podatke o turističkoj i kulturnoj ponudi, servisnim informacijama, događanjima kao i meeting point.