Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina raspisali su Natječaj za adventsko uređenje prostora ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri, a autori tri najljepša božićna drvca bit će nagrađeni s ukupno 6.000,00 kuna.

Bliži nam se Božić, blagdanska atmosfera već vlada gradom, a da bi se dodatno naglasio blagdanski ugođaj u prekrasnoj povijesnoj jezgri, Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina i ove godine raspisali su Natječaj za adventsko uređenje prostora ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri.

Na natječaj se mogu javiti zakupci ili vlasnici poslovnih prostora koji su u funkciji, a tema je  – božićno drvce. Na maksimalno dva kvadratna metra ispred poslovnog prostora treba se postaviti okićeno drvce, a najoriginalniju i najatraktivniju instalaciju izabrat će ocjenjivački sud koji će se sastojati od predstavnika Grada Varaždina, Turističke zajednice grada Varaždina i Galerijskog centra.

Za tri je najuspješnija sudionika natječaja, Grad Varaždin osigurao i novčane nagrade. Pobjednik natječaja bit će nagrađen s 3.000,00 kuna, drugoplasirani s 2.000,00 kuna, a trećeplasirani s 1.000,00 kuna.

Natječaj će trajati do 14. prosinca, a svi se zainteresirani za sudjelovanje mogu prijaviti osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina, radnim danom od 8 do 16 sati, ili na e-mail info@tourism-varazdin.hr.

Odabir najljepšeg božićnog drvca održat će se 16. prosinca.