Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. listopada 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći upola cijene sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

U ponudu Tjedna odmora vrijedan uključili su se slijedeći subjekti s područja grada Varaždina:

Park Boutique Hotel

Nema boljeg mjesta za boravak u Varaždinu od same povijesne jezgre. Smješten u parku Vatroslava Jagića, jednom od povijesnih simbola grada, naš Park Boutique hotel priča sasvim originalnu urbanu priču s daškom tradicije utkanim u detaljima, vizurama i kulisama Vašeg boravka. Smještaj u nekoj od moderno uređenih soba ili gastronomska delicija našeg restorana, po mjeri su svakog gosta koji se želi osjećati odlično…

Redovna cijena Noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi iznosi 810,00 kn, te uz popust od 50% cijena iznosi 405,00 kn po sobi/noćenju. Neke od smještajnih jedinica mogu se spojiti otvaranjem vrata između, te tako možete ostvariti noćenje za Vašu obitelj (2 odraslih+2 djece) za 810,00 kn (2 spojene dvokrevetne sobe).

Turist d.o.o. – Hotel Turist

U tjednu 16.10.-25.10.2020. godine hotel Turist svim gostima nudi 50 % popusta na redovne cijene noćenja s doručkom.

Kontakt:

Apartman Florem

Apartman Florem uključuje 50% popusta na smještaj u dvosobnom apartmanu u Varaždinu.

Redovna cijena noćenja – 450,00 kn, dok je cijena noćenja s popustom – 225,00 kn.

Kontakt:

Pronađite svojeg anđela u Muzeju anđela

Ako vjerujete u anđele i njihove čudesne zaštitničke moći, onda morate doći u Varaždin, „grad u kojem spavaju anđeli”, i posjetiti Muzej anđela. To je jedinstveno mjesto na kojem je umjetnik Željko Prstec stvorio svoj prekrasni svijet anđela. Muzej je mjesto u kojem se prikupljaju i izlažu umjetnička djela nadahnuta anđelima. Također je neizbježan za one koji nose anđela čuvara na svojem ramenu. A kad je i nebo na vašoj strani, za razmišljanje u tišini otvara se i mjesto pod imenom Vrt Eden.

Kontakt:

Ponudu Varaždina, Varaždinske županije, te ostatka Hrvatske možete vidjeti OVDJE.