Želimo čuti i Vaše mišljenje – pozivamo Vas na javnu raspravu o budućnosti Špancirfesta

Ove godine slavimo 20. obljetnicu Špancirfesta, jednog od najpopularnijih, najraznolikijih i najuspješnijih festivala u Hrvatskoj, koji je postao simbolom Varaždina. Špancirfest je izrastao iz želje da se posjetiteljima Varaždina predstavi otvoren, bogat, kreativan i veseli duh našeg grada, kroz jednako takav, veseli festival.

Špancirfest se u proteklih 19 izdanja mijenjao, rastao, prilagođavao se i svake godine sebe definirao, a ta stalna spremnost na promjene osigurala mu je kontinuirani rast u kvaliteti, ponudi sadržaja i posjećenosti.

Kako bi 20. godišnjicu proslavili na najbolji mogući način te odredili kojim će putem Špancirfest krenuti u budućnosti, odlučili smo za mišljenje, prijedloge i ideje pitati i sve građanke i građane Varaždina, odnosno prijatelje festivala.

Na javni anketni upitnik dobili smo brojne odgovore, a sljedeći korak u promišljanju budućnosti Špancirfesta bit će javna rasprava koja će biti održana u četvrtak, 22. ožujka u 18 sati u palači Herzer na Franjevačkom trgu u Varaždinu, na koju će, nadamo se, odaziv biti jednako velik i konstruktivan.

U javnoj će raspravi sudjelovati predstavnici Grada Varaždina i Turističke zajednice grada Varaždina, te pozivamo naše sugrađane, da nam se pridruže u promišljanju budućnosti Špancirfesta.