TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VARAŽDINA kao organizator festivala ŠPANCIRFEST 2019. dana 2. travnja 2019. godine upućuje POZIV za zakup izlagačko-prodajnih prostora na ŠPANCIRFESTU 2019.

Broj izlagačko-prodajnih mjesta na festivalu je ograničen, a interes puno veći od broja raspoloživih lokacija, pa se pozivaju svi zainteresirani da pošalju svoje prijave. Zainteresirani izlagači mogu potrebnu dokumentaciju preuzeti ovdje:

Dokumente je moguće preuzeti i u uredu Turističke zajednice grada Varaždina, u ulici Ivana Padovca 3, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati i subotom od 10:00 do 13:00 sati. Prijava na poziv može se napraviti ovdje, a prijavnicu i natječajnu dokumentaciju moguće je dostaviti i poštom te osobno u Turističku zajednicu grada Varaždina.

Rok za predaju i uplatu zakupa za rane prijave je do petka 31.05.2019. godine, a prema važećim cijenama Cjenika. Nakon isteka roka za rane prijave, a prema važećim cijenama Cjenika, cijene izlagačko-prodajnog prostora se uvečavaju za 25%.