Špancirfest svake godine vrata svojeg programa otvara kreativnim ljudima koji žele i ne boje se svoj glazbeni, plesački ili bilo kakav drugi izvedbeni umjetnički talent pokazati pred ogromnim auditorijem desetina tisuća posjetitelja na ulicama i trgovima Varaždina.

Ni jubilarni 20. Špancirfest neće biti iznimka. I ove godine pokrećemo natječaj “Postani heroj ulica Špancirfesta” kojim tražimo umjetnike svih boja i vrsta i pružamo im priliku postati dijelom službenog programa najvećeg i najpopularnijeg hrvatskog festivala.

Natječaj je jednostavan: pročitajte pravila, prijavite se snimkom svog nastupa ili točke te pozovite svoje frendove da za vas glasaju. Žiri Špancirfesta će na temelju broja glasova, ali i kvalitete tj. kreativnosti prijavljene izvedbe odabrati umjetnike koji će postati Heroji ulica Špancirfesta 2018. Prijaviti se možete od 27.6.2018. – 16.7.2018., a odabrane Heroje ulica objavit ćemo najkasnije do 1. kolovoza 2018.

Natječaj “Postani heroj ulica Špancirfesta 2018”  dio je niza aktivnosti kojima Špancirfest želi potaknuti ljude na kreativno izražavanje i ohrabriti ih da istraže svoj talent u nadi da će netko od “heroja” jednog dana postati jedan od headlinera.