Gradska tržnica od ponedjeljka 30. ožujka 2020. godine kreće s organiziranom dostavom svježih domaćih namirnica – od malih poljoprivrednika do vaših kućnih vrata.

Dostava će biti organizirana tijekom obustave rada tržnice zbog sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, samo za područje grada Varaždina, uz cijenu od 20 kuna, odnosno 10 kuna za umirovljenike.

Prilikom dostave, dostavljači će koristiti zaštitne maske i rukavice, pa vas molimo da i vi činite isto prilikom preuzimanja, kao i da držite primjerenu distancu od dostavljača.

Narudžbe će se zaprimati svakim radnim danom od 7:30 do 10:00 sati na broj telefona 042/320–956 ili e-mail: info@varazdinskiplac.hr . Sve narudžbe zaprimljene do 10:00 sati bit će isporučene sljedeći dan.

Subotom i nedjeljom nema dostave.

Donosimo popis OPG-ova s kojima je do sada potvrđena suradnja. Kontaktirati ih možete i izravno ako se nalazite u njihovoj blizini. Popis će se dopunjavati i dnevno ažurirati, pa Gradska tržnica poziva sve poljoprivrednike koji se žele uključiti, da im se jave.

POPIS OPG-OVA I PONUDA

trznica-dostava-opgViše informacija na www.varazdinskiplac.hr