Varaždin, 10. svibnja 2018. – S prvim sunčanim danima na vanjske terene dolaze hakleri – preko zime su marljivo vježbali kako bi spremni dočekali sezonu. Košarkaška igrališta tad postaju središta natjecanja, druženja i nakon svega – dobre zabave.

Tako će biti i u Varaždinu 19. svibnja 2018, kad na Kapucinski trg stiže Laško 3×3 turnir, u sklopu kojeg će se 24 ekipe domaćih i stranih haklera natjecati u dvije kategorije – profesionalci i rekreativci.

Najbolji među profesionalcima osvojit će plasman na najjači svjetski Challenger turnir u Lipiku, korak bliže svjetskom finalu na Masters turniru u Lausannei , a za najbolje u kategoriji rekreativaca osigurane su vrijedne nagrade.

Prve utakmice počinju od 10:00 a program traje sve do 21:00 kada je na rasporedu finalna utakmica.

Na radost svih haklera, i onih koji će to tek postati, Laško će nakon turnira donirati dvije nove unikatne table i nove zglobne obruče koji će se postaviti na igralište na Banfici, a zid uz teren kod studentskog doma ukrasit će muralom svjetski poznati street artist LUNAR.

Pozivamo vas da nam se pridružite u praćenju košarkaškog spektakla – zauzmite svoje mjesto na navijačkim tribinama, podržite svoje favorite i uživajte u sportskom spektaklu uz hladno Laško pivo.