Ušli smo i u onaj najzaposleniji tjedan Djeda Mraza, samo nas dva dana dijele od Božića i njegovog obilaska djece svijeta, a prije nego krene na put, sve male i velike ljubitelje Božića poziva u svoju kuću na Starom gradu.

Danas od 17 sati svakako u šetnji gradom skrenite i do Kuće Djeda Mraza jer vas tamo čeka djedica sa svojim pomagačima i slatkim iznenađenjem za sve.

Na Badnjak se s Djedicom možete družiti u njegovoj Kući od 11 sati, ali i od 17 sati, a to je posljednja prilika prije Božića da mu prišapnete svoju želju i slikate se s njim.

Petak je ponovno prepun bajki jer se u Kuću Djeda Mraza vraća Hana Kunić koja će nam u 11 sati ispričati Kako je snijeg pao, a u 12 sati slušat ćemo najpopularniju modernu bajku – Snježno kraljevstvo (Frozen).

Oni malo veći od 17 do 19 sati mogu isprobati kako je to na trenutak zakoračiti u virtualnu stvarnost s VR naočalama jer ih u Kući Djeda Mraza čeka MagićNet koji ih vodi u zimsku avanturu.

Subota je stvarno magičan dan, a dašak prave pravcate čarolije u Kuću Djeda Mraza donosi mađioničar Tin Golubić koji će svoje trikove izvesti u Kući u subotu od 11 do 13 sati te od 17 do 19 sati.

Nakon napornog puta po svijetu, Djedica se ipak vraća u svoju Kuću pa se s njime možete podružiti još u nedjelju i ponedjeljak od 11 i od 17 sati prije no što krene u pripreme za idući Božić.

Kuća Djeda Mraza čeka vas na Starom gradu u sklopu Ledene čarolije, odmah pored klizališta. Svi programi i radionice su besplatni te za njih nije potrebna prethodna najava. Detaljniji program možete pronaći i na www.adventuvarazdinu.hr