Nakon mirnog proljeća, život se polako vraća u grad, a s kalendarskim ljetom stiže i bogati kulturni, zabavni i turistički program već tradicionalnog Ljeta u Varaždinu.

Ljeto u Varaždinu je projekt koji organizacijski okuplja cijeli niz institucija, ustanova i partnera sa zajedničkim ciljem kreiranja programa koji će kulturnim, zabavnim i turističkim sadržajima ispuniti tople ljetne dane i večeri, a građanima i turistima koji polako dolaze u grad, pružiti priliku da se zabave te ovo, kao i svako prijašnje ljeto, zapamte po lijepim trenucima koje su doživjeli.

Ovogodišnje Ljeto u Varaždinu okupilo je veliki broj partnera: od Koncertnog ureda Varaždin, Gradskog muzeja Varaždin, Pučkog otvorenog učilišta Varaždin, HNK u Varaždinu, Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, Gradskih bazena Varaždin, P4 – Centra za mlade, agencije PR Lady, Show Concept, varaždinskih galerija i muzeja, udruga i drugih. Svi su oni zajedno osmislili i organizirali zanimljiv sadržaj s 50ak različitih programa, na nekoliko lokacija u gradu, u razdoblju od 11. lipnja do 17. kolovoza.

Kao i svake godine, organizatori su se potrudili osmisliti, kako se to obično kaže, za svakoga ponešto. Koncerti, predstave, stand up-ovi, kino na otvorenom, izložbe, radionice, odbojka, samo su dio sadržaja koji će se tijekom dva mjeseca održavabotom možete provesti uz glazbu i stand up na Trgu Miljenka Stančića, a nemojte propustiti ni druženje na trećem izdanju varaždinskog Biergartena u Šetalištu V. Jagića od 18. do 28. lipnja.

Program Ljeta u Varaždinu 2020. možete preuzeti OVDJE.

PROGRAM
3.8. – 9.8.

ponedjeljak 3.8.
21:15 Ljetno kino: KineDok, Centar za mlade

četvrtak 6.8.
21:15 Ljetno kino Gaj, Dvorište palače Sermage

petak 7.8.
21:00 Stand up večer by Marina Orsag & Vlatka Mifka, Trg M. Stančića
21:00 Koncert/DJ, Centar za mlade

subota 8.8.
20:00 Stand up večer by Studio smijeha, Kapucinski trg
21:00 Havana Nights, DJ Angie, Trg M. Stančića
21:00 Koncert/DJ, Centar za mlade