VRUM umjetnička organizacija označava svoju četvrtu godinu varaždinskog KLIKER festivalskog izdanja upoznajući svoju mladu publiku te njihove odrasle – obitelji i prijatelje, pedagoge i edukatore i stručnjake iz područja suvremenog plesa i kazališta sa aktualnim trendovima u kazalištu i plesu za djecu i mlade iz cijele Europe.

KLIKER Festival je multikulti! Ovogodišnja programacija nudi 7 predstava iz 7 različitih zemalja: osim Hrvatske, donosi nam programe iz Austrije, Njemačke, Italije, Francuske, Švicarske i Slovenije. U popratnom programu očekuje nas prezentacija regionalne suradničke platforme GENERATOR kroz dva predavanja i radionice TEEN GENERATOR, pop up radionice u školama, tribinu o ulozi kazališta u životu mladih koju organiziramo u suradnji sa projektom Varaždin – European Youth Capital 2022, koncert mladih udaraljkaša Glazbene škole Varaždin i nezaobilazni festivalski party!

Cijene ulaznica za sve predstave su simboličnih 20,00 kn, dok su organizirani školski posjeti subvencionirani od strane Grada Varaždina i učenici će ove godine festivalske programe moći posjetiti potpuno besplatno!

Više informacija kao i cjelokupni program možete vidjeti OVDJE.