Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina i ove godine biraju najoriginalniji božićni izlog ili najatraktivnije uređenu površinu ispred poslovnog prostora u povijesnoj jezgri, a autori tri najljepša božićna izloga ili najljepše uređenih površina ispred poslovnog prostora, bit će nagrađeni s ukupno 6.000,00 kuna.

Da bi se dodatno naglasio blagdanski ugođaj u prekrasnoj povijesnoj jezgri, Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina i ove godine raspisali su Natječaj za adventsko uređenje površina ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri ili najoriginalnijeg božićnog izloga.

Na natječaj se mogu javiti zakupci ili vlasnici poslovnih prostora iz povijesne jezgre koji su u funkciji, a tema je  – Božić. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do kraja manifestacije Advent u Varaždinu, do 6. siječnja 2019.

Najoriginalnije i najatraktivnije uređene izloge ili površine ispred poslovnog prostora izabrat će ocjenjivački sud koji će se sastojati od predstavnika Grada Varaždina, Turističke zajednice grada Varaždina i Gradskog muzeja Varaždin.

Za tri su najuspješnija sudionika natječaja, Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina osigurali i novčane nagrade. Pobjednik natječaja bit će nagrađen s 3.000,00 kuna, drugoplasirani s 2.000,00 kuna, a trećeplasirani s 1.000,00 kuna.

Natječaj će trajati do 5. prosinca 2018., a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina, radnim danom od 8 do 16 sati, ili na e-mail info@tourism-varazdin.hr.

Odabir najljepšeg božićnog izloga ili površine ispred poslovnog prostora održat će se 10. prosinca 2018.