inVarazdin aplikacija

Mobilna aplikacija inVaraždin namijenjena je turistima kao i samim Varaždincima koje zanimaju informacije o gradu te aktualna i godišnja događanja. Sve informacije su dostupne na hrvatskom i engleskom jeziku. Aplikacija sadrži sva važnija događanja i lokacije na području Varaždina, te nekoliko ideja na koje izlete otići u blizini Varaždina.

Sadržaj aplikacije podijeljen je u pet kategorija kako bi se korisnicima olakšalo snalaženje i korištenje: Znamenitosti, Smještaj i gastro, Aktivnosti, Događanja i Lokacije od interesa. Otvaranjem bilo kojeg područja dolazite do informacija i slika o znamenitostima grada, povijesnim zgradama, muzejima, smještajima, restoranima i sl. Pored svakog pojma je oznaka mape preko koje otvarate mapu na kojoj će Vam biti označen put kako doći do željene lokacije od lokacije na kojoj se trenutno nalazite te koliko Vam je vremenski potrebno da do tamo dođete.

Kako bi se turistima olakšao odabir smještajnog objekta u gradu, u aplikaciji su navedeni svi smještajni objekti sa svim potrebnim informacijama o lokaciji, vrsti smještaja, cijeni i sl. Kao što su navedeni smještajni objekti tako su označeni i svi restorani u gradu u kojima možete isprobati razne vrste jela te odabrati nešto po vlastitom ukusu.

Aktivnosti i događanja nude aktualnu ponudu koncerata, izložbi, događanja u gradu, te popis događanja koja će se održati tokom godine.

Sadržaj pod kategorijom Lokacije od interesa nudi široki spektar informacija koje bi Vam mogle biti korisne tokom posjeta našem gradu – popis hitnih službi, parkirališta, kafići i noćni klubovi, sportski objekti, banke i sl.

PREUZIMANJE APLIKACIJE

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

X