siječanj, 2020

18sij09:00- 15:00Zimski spust 2020.

Detalji

Rafting klub “MATIS” poziva Vas na tradicionalni ZIMSKI SPUST rijekom Dravom, od Svibovca Podravskog do Varaždina, uz slogan: “Naše rijeke, naše blago!“ u subotu 18.1.2020. sa okupljanjem u 09:00 sati kod prostorija Kinološkog društva Varaždin (Trg Pavla Štoosa 39A) odakle je organiziran prijevoz sudionika na start, te kasnije druženje uz tople napitke, obrok i ljude 🙂

Kotizacija za sve sudionike spusta iznosi 70,oo kn.

Svi zainteresirani mogu se imenom/prezimenom prijaviti SAMO putem e-maila: raftingklubmatis@gmail.com gdje će po prijavi dobiti sve daljnje upute i detalje.

Rok prijave je do kraja srijede 15.1.2020., odnosno do popunjenja broja mjesta u čamcima.

Sudionici mogu sudjelovati i vlastitim plovilima, uz obaveznu prijavu i korištenje prsluka, dok je za sve one koji ne raspolažu istima organizator osigurao određeni broj čamaca, prsluk i veslo, te certificirane vodiče (skipere).

Kao što kaže i sam slogan „Naše rijeke, naše blago!“, cilj Zimskog spusta rijekom Dravom je poslati poruku i podići sveukupnu svijest o važnosti očuvanja prirodnih bogatstava i biološke raznolikosti kojima rijeka Drava obiluje i predstavlja jedno od najvećih prirodnih blaga ove regije.

Sva eventualna pitanja molimo da šaljete na e-mail raftingklubmatis@gmail.com.

Vrijeme

(Subota) 09:00 - 15:00

Lokacija

Kinološko Društvo Varaždin

Pavla Štoosa 39a

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

X