siječanj, 2022

28sij18:00- 20:00Noć muzeja 2022. / Muzeji - između stvarnog i digitalnog

Detalji

Zbog trenutačno iznimno nepovoljne epidemiološke situacije izazvane koronavirusom, izložbeni postavi GMV-a u Starom gradu i palači Herzer bit će u Noći muzeja zatvoreni za posjetitelje.
Od muzejskih prostora bit će dostupan samo onaj u palači Sermage, gdje će se na katu u Galeriji umjetnina GMV-a otvoriti izložba 6. Bijenale slikarstva (izbor) u suradnji s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika. Otvorenje izložbe priredit će se na otvorenom prostoru (u 18 sati), nakon čega će izložba biti besplatno otvorena za razgled u petak, 28. 1. 2022. godine u Noći muzeja, do 20 sati. Otvorenje i razgled organiziraju se uz propisane/preporučene epidemiološke mjere.
Sudjelovanje Gradskog muzeja Varaždin u Noći muzeja 2022. obilježavamo i digitalnim sadržajima, koji će jedino u petak, 28. 1. 2022. godine biti dostupni svim zainteresiranim korisnicima na YouTube kanalu GMV-a.
Digitalni programi na YouTube kanalu GMV-a, 18 – 24 sata:
Muzejske spike / audiovizualni sadržaj edukacijsko-zabavnoga karaktera o restauriranju predmeta
Filmske priče iz Staroga grada: Vlasnici Staroga grada, Varaždinski cehovi, Od alkemije do ljekarništva, Koncert u Starom gradu, Ljubav lajtnanta Milića / iz Stalnog postava Kulturno-povijesnog odjela GMV-a
Šošteraj / videofilm snimljen uz istoimenu izložbu

Vrijeme

(Petak) 18:00 - 20:00

Lokacija

GMV - Palača Sermage

Trg Miljenka Stančića 3

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

X