Aktivni odmor

Ispunite ljeto novim doživljajima.

Varaždin i njegova atraktivna te različitim sadržajima bogata okolica spremni su za kreiranje nezaboravnih uspomena.

Šetnja dravskom park šumom, istraživanje skrivenih riječnih rukavaca i jezera, SUP i Jeep safari, rafting s ekipom, romantika uz izlazak i zalazak sunca, biciklom od dvorca do dvorca uz otkrivanje kulturnih i prirodnih ljepota, uspinjanje po zelenim brežuljcima, uživanje u pogledima s vrhova planina, adrenalinski doživljaj iz zraka…. tu su kao inspiracija i poziv u destinaciju.

Zovu je europska Amazona, slatkovodni biser Europe, zlatonosna rijeka – a sve je to naša Drava! U jednom trenutku opušta, a već u drugom poziva na novu adrenalinsku avanturu. Za one kojima jedna avantura nije dovoljna, nudi više njih: SUP + RAFT + MTB + Jeep Off Road. I kad pomislimo da ne može ugodnije iznenaditi, ona očara.

VIŠE

Odlična geografska pozicioniranost, na sjecištu biciklističkih ruta, uključenost u važne međunarodne i hrvatske rute, atraktivnost povijesno urbane cjeline, raspoloživost bike&bed smještaja uz bogatstvo ponude, grad Varaždin čine privlačnom destinacijom cikloturizma i ishodištem za brojne izlete biciklom po okolici.

VIŠE

Kroz slikovita sela uz bogatstvo baroknih crkvica, kapela i srednjovjekovnih građevina, uređenim i dobro označenim planinarskim putevima, uz zvukove drevnih vodenica i malih slapova prema vrhovima s kojih se pružaju čarobni pogledi i prilika za nova adrenalinska iskustva i doživljaje.

VIŠE

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

X