ADVENT u Varaždinu

Advent u Varaždinu bit će održan od 27. studenog 2020. do 6. siječnja 2021. te će biti prilagođen trenutnoj situaciji i aktualnim epidemiološkim mjerama i preporukama. Zabavno glazbenog programa neće biti.

Povijesna gradska jezgra bit će uređena u blagdanskom duhu, ugostiteljska ponuda na Korzu i Stančićevom trgu bit će smanjena i prilagođena, uz pridržavanje svih propisanih mjera. Izlagači s prigodnom božićnom prodajom u ograničenom broju, bit će smješteni u Gajevoj ulici dok će na Trgu slobode izlagati varaždinski obrtnici, članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Na Kapucinskom trgu organizirano je klizalište u skladu s epidemiološkim mjerama. Klizalište će biti otvoreno od 4. prosinca 2020. do 18. siječnja 2021. godine.

Covid redari brinut će o poštivanju svih propisanih mjera, a građane se moli da, kako bi zaštitili sebe i druge, ostanu odgovorni i poštuju preporuke, drže razmak, pravilno koriste maske i redovito dezinficiraju ruke.

Klizalište – Kapucinski trg

Klizalište na Kapucinskom trgu biti se otvoreno otvoreno od 4. prosinca 2020. do 18. siječnja 2021. godine.

Posjetitelji se mole da se pridržavaju preporučenih epidemioloških mjera: nošenja maske, korištenja dezinficijensa prilikom ulaska i održavanjem razmaka od drugih osoba od minimalno 1,5 metara.

NA KLIZALIŠTU ISTOVREMENO U ISTOM TERMINU MOŽE BITI PRISUTNO NAJVIŠE 25 OSOBA.

Ulaznice nije moguće rezervirati.
Ulaznice se kupuju na blagajni za određeni termin.
Naknadno vraćanje ulaznice, kao ni zamjena za drugi termin nisu mogući.
Informacije o popunjenosti termina možete pratiti na Facebook stranici Klizalište Varaždin, Kapucinski trg

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

X