Kliker festival Varaždin, 14.-20.10.2019.

Kliker festival – festival plesa, pokreta i igre za djecu i mlade, u svom će četvrtom izdanju varaždinske mališane razigrati, nasmijati i educirati od 14. do 20. listopada.

VRUM umjetnička organizacija označava svoju četvrtu godinu varaždinskog KLIKER festivalskog izdanja upoznajući svoju mladu publiku te njihove odrasle – obitelji i prijatelje, pedagoge i edukatore i stručnjake iz područja suvremenog plesa i kazališta sa aktualnim trendovima u kazalištu i plesu za djecu i mlade iz cijele Europe.
KLIKER Festival je multikulti!

Ovogodišnja programacija nudi 7 predstava iz 7 različitih zemalja: osim Hrvatske, donosi nam programe iz Austrije, Njemačke, Italije, Francuske, Švicarske i Slovenije. U popratnom programu očekuje nas prezentacija regionalne suradničke platforme GENERATOR kroz dva predavanja i radionice TEEN GENERATOR, pop up radionice u školama, tribinu o ulozi kazališta u životu mladih koju organiziramo u suradnji sa projektom Varaždin – European Youth Capital 2022, koncert mladih udaraljkaša Glazbene škole Varaždin i nezaobilazni festivalski party!

PROGRAM

www.vrum.hr, www.klikerplatform.com

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

X