U sklopu Ljeta u Varaždinu, na Kapucinskom će trgu i ove godine sve do 5. kolovoza Varaždinci kao i svi ostali posjetitelji moći uživati u bogatom sportsko – rekreacijsko – zabavnom programu. Prigodnom konferencijom za novinare kojoj su prisustvovali zamjenici varaždinskog gradonačelnika Sandra Malenica i Zlatan Avar te direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth danas je i službeno obilježen početak programa Ljeto na Kapucinskom.

Posjetitelje na Kapucinskom očekuje veliko igralište za odbojku na pijesku, dječji pješčanik, beach bar i ljetno osvježenje uz vodenu maglicu, a uz to, pripremljen je i zanimljiv program. Tako će do 5. kolovoza biti održana četiri turnira u odbojci na pijesku, veliki turnir Final 4 rukometa na pijesku, plesnjaci uz varaždinski plesni klub Takt, Family day te koncerti Mie Dimšić i Bang banga.

Svi programi, kao i korištenje terena za odbojku na pijesku su besplatni, no potrebno je rezervirati termin u Beach baru na Kapucinskom trgu ili na brojeve: 042421 494 i 099 555 11 20.

Program Ljeta na Kapucinskom:

program-lljeto-kapucinski