Rotary Club Varaždin 1181 Vas poziva na 8. Rotary Business Forum pod nazivom „Kulturni turizam, festivali i njihove veze sa zajednicom“ koji će se održati u subotu, 05. listopada 2019. godine u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu (A. Cesarca 1) s početkom u 11 sati.

Ovaj Rotary Business Forum namijenjen je svim građanima, obrtima, poduzećima, ustanovama te svima koji su zainteresirani za slijedeće teme:
– kulturni turizam, njegov rast i razvoj u RH u odnosu na ostale zemlje
– festivali kao dio kulturnog turizma, ali i kao dio zajednice, odnosno njihov utjecaj na razvoj sredine, turističkih i ostalih gospodarskih potencijala
– uloga i odnos turističkih zajednica i lokalnih vlasti prema festivalima poput Špancirfesta, Varaždinskih baroknih večeri, Adventa u Zagrebu, Ultre u Splitu i ostalih..
– mogućnosti razvoja kulturnog turizma, zapreke i prijetnje razvoju
To su samo neka od pitanja na koje želimo odgovoriti zajedno s našim gostima, predavačima i panelistima.

Ovom, već tradicionalnom 8. Rotary Business Forumu prisustvovati će predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, uprava i organizatora festivala „Špancirfest“ i „Varaždinske barokne večeri“ te ostalih događanja vezanih za kulturni turizam.

Odmah nakon završetka službenog dijela, za sve naše goste i sudionike organiziran je ručak u klubu „Europa Media“ koji se nalazi u samoj zgradi HNK u Varaždinu.

NAPOMENA
Uplata kotizacije u iznosu od 200,00 kn (100,00 kn za pratnju), u koju je uključen i ručak, može se izvršiti na IBAN HR56 412400311330 00461 kod Kent banke ili na ulazu u HNK, prije početka samog Foruma.
Molimo da svoj dolazak te eventualnu potrebu za smještajem javite na ibarlek@hotmail.co.uk ili raymond.rojnik@vbv.hr do 03.10.2019. godine, a za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na 091/4691-122 (Igor Barlek) te 098/ 284- 054 (Raymond Rojnik).

Facebook event