24. Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam održat će se od 11. do 13. listopada u varaždinskoj Areni uz Dravu. Ova tradicionalna manifestacija i nadalje ostaje najveća godišnja priredba vezana uz lov i ribolov u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe. Na gotovo 2.000 m2 uređenih izložbenih prostora predstaviti će se 100-tinjak izlagača iz Hrvatske, ali i inozemstva.

Izlagači iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke, Češke i Slovačke svoje proizvode nude po popularnim cijenama, a posebno je zanimljiv lovcima, te mnogi od njih ovaj sajam koriste za godišnju nabavu potrepština za lov.

Sajam je poznat i po mnogobrojnim zabavnim programima i odličnoj ugostiteljskoj ponudi.

Radno vrijeme sajma je u petak i subotu od 9 do 19, a u nedjelju od 9 do 17 sati. Ulaznice će se moći kupiti na blagajni sajma po cijeni od 25 kn za odrasle, 15 kn za učenike, studente i umirovljenike te 60 kn za obiteljsku ulaznicu. Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan.

Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam organizira tvrtka DMK Vall 042, a suorganizatori su Hrvatski lovački savez i Hrvatski športsko-ribolovni savez. Sajam podržavaju Grad Varaždin i Varaždinska županija.

http://www.sajam-varazdin.com/